Contact | Profiel | Partners


 
Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiligingsinstallaties en -adviezen. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor zekerheid en kwaliteit. Die wordt u geboden door een VEB-bedrijf.

Elke VEB-installateur heeft door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Hij blijft op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Onder andere door het volgen van gerichte cursussen.

ADVIES
Omdat elke situatie verschillend is, begint goede beveiliging met een goed advies. Dat bestaat uit een risicoanalyse waarna aan de hand van een beveiligingsadviesplan de noodzakelijke maatregelen worden voorgesteld.                     

Daarbij gaat het o.a. om:

Organisatorische meetregelen 
Bouwkundige maatregelen
Elektronische maatregelen
-  Elektrische maatregelen
-  Compartimentering. (meneembeperkende maatregelen)
-  Alarmopvolging

Een duidelijke offerte geeft u volledige informatie over uw investering. U weet precies waar u aan toe bent.

CONTROLE
Als er een eis van een belanghebbende of verzekeringsmaatschappij is, kan de installatie gekeurd worden door een onafhankelijke keurmeester. Voor elke installatie wordt het VEB Installatie Attest / Kwaliteitscertificaat afgegeven.

GARANTIE, SERVICE EN ONDERHOUD
Na afsluiting van een onderhoudscontract, kunt u rekenen op verregaande service en professioneel onderhoud. Elke VEB-installateur garandeert 24 uur per dag service.

Dat betekent extra zekerheid! Het onderhoudscontract kan elk jaar worden verlengd.

KWALITEIT
Goede kwaliteit staat voor elke VEB-installateur voorop. Daarom wordt uitsluitend gewerkt met goedgekeurde beveiligingsmaterialen die volgens de geldende eisen en normen worden geďnstalleerd. Daarnaast verplicht elke VEB-installateur zich te houden aan de installatievoorschriften.

BETROUWBAARHEID
Elk personeelslid van een VEB-bedrijf moet een verklaring van betrouwbaarheid overleggen die is afgegeven door de korpschef van de politie uit de eigen woonplaats. Alleen dan wordt het persoonlijke VEB-legitimatiebewijs afgegeven.

KOMPLEET PAKKET
Het maakt in feite niet uit bij welk VEB-bedrijf u aanklopt voor advies en/of installatie van uw beveiligingspakket. U kunt altijd rekenen op hetzelfde hoge serviceniveau. Alle VEB-bedrijven werken onderling immers nauw samen. Het totale pakket wordt door uw eigen installateur verzorgd. Maar dan wel inclusief alle VEB voordelen…

Voor elk VEB-bedrijf is kwaliteit en betrouwbaarheid vanzelfsprekend. Zij investeren dagelijks in knowhow, want…beveiligen is hun vak!


 Contact | Profiel | Partners | Privacy

Streamline Security © 2006 alle rechten voorbehouden